SITTEK s.r.o. Můj účet  Obsah košíku  Pokladna  
  Obchod » Katalog » Ochrana osobních údajů Můj účet  |  Obsah košíku  |  Pokladna   
Kategorie
Kotle->
Přestavbové sady
Radiátory->
Ohřívače vody
Příslušenství
Odkouření->
Náhradní díly->
Drát
Zahrada
Výprodej
Výrobce
Novinky více
BOHEMIA 450/225
BOHEMIA 450/225
1.287,80Kč
Rychlé hledání
 
Zadejte slovo (nebo část slova) pro hledání produktu.
Pokročilé hledání
Ochrana osobních údajů Ochrana osobních údajů

Provozovatel prohlašuje, že veškeré osobní údaje jsou důvěrné, budou použity pouze pro interní potřebu a nebudou zveřejněny, poskytnuty třetí osobě či nijak zneužity. Osobní informace jsou shromažďovány z obchodních, logistických, statistických a marketingových důvodů.

Při nakládání s osobními daty se provozovatel zavazuje řídit zákonem č.101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů. Pokud nastane obchodní případ, kdy je nutné předat osobní informace zákazníka dodavateli (např. při vystavení “Záručního listu” či vyřízení reklamace), se provozovatel zavazuje tyto předat pouze v nezbytné míře pro konkrétní účel. Z jiných důvodů není možné bez souhlasu jakékoliv informace osobního charakteru předávat.

Zákazník využíváním služeb internetového obchodu dává souhlas ke shromažďování osobních údajů. Při registraci jsou požadovány základní informace o zákazníkovi, které se dále doplňují při provedení objednávky. Zákazník má právo zažádat o vymazání osobních údajů z databáze (zrušení registrace).

Pokračovat
Nákupní košík více
0 položek
Nejoblíbenější
01.U22 izolace čistícího poklůpku kouřového nástavce
02.U22 šňůra těsnící nehořlavá - 2 m
03.U26 izolace čistícího poklůpku kouřového nástavce
04.U26 šňůra těsnící nehořlavá - 1,5 m
05.U26 čistící kartáč
06.U22 čistící kartáč
07.U22 opěrka pro západku přikládacích a popelníkových dvířek
08.EMKA závrtný šroub M8
09.U22 kouřová klapka do kouřového nástavce
10.U22 závrtný šroub M8
Hodnocení více
Zatím nikdo nehodnotil
Informace
Obchodní podmínky
Reklamční řád
Ochrana os. údajů
Platba a dodání
Profil firmy
Kde nás najdete
Kontaktujte nás

Copyright © 2018 PRODEJNA TOPENÁŘSKÝCH VÝROBKŮ - SITTEK s.r.o. - specialista na VIADRUS
Veškeré ceny jsou uvedeny včetně DPH.